Antikoncepce

Dobrý den mam dotaz,.. před 2týdny cca jsem si omylem vzala 2x antikoncepci (nedávala jsem pozor). ( byl to čtvrtek) ten týden mi přijel přítel z dovolený a měli jsme 3 dny po sobě sex s tím že se do mě pokaždé udělal(pondělí,úterý,středa),.. ten 4. den (čtvrtek) jsem si omylem vzala ty dvě antikoncepce a pak další den jsem špinila asi 4 dny cca . stále jsem ale brala pravidelně každý večer antikoncepci a o týden později co se mi to stalo dobírám prášky ve čtvrtek s tím že to v pondělí dostanu,.. v pondělí sem ale něco jako silněji špinila...poradíte mi? nemůžu být těhotná?

Odpověď odborníka:

Nerozumím zcela dotazu,ale pokud jste omylem vzala častěji antikoncepci než po 24 hodinách pak špinit můřete ale ke graviditě by dojít nemělo. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: