Antikoncepce

Dobrý den, mohu se zeptat, hrozí-li nějaké nebezpečí plodu, v případě těhotenství již po jednom menstruačním cyklu, což je uvedeno v příbalovém letáku u pilulky Myfegyne? Děkuji

Odpověď odborníka:

Po dalším menstruačním cyklu již pro plod nebezpečí nehrozí. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: