Antikoncepce

Pěkný den, chtěla bych se zeptat, jak velké je riziko otěhotnění pokud jsem si zapomněla vzít první pilulku antikoncepce po 7 denní pauze. Beru HA Sunya asi tři měsíce v kuse kolem 18:00 a zapomenutou pilulku jsem vzala kolem 9:00 osmého dne. Další prášky jsem brala ve správný čas, ale dva dny po zapomenuti jsem mela nechraneny sex. Předem mockrat děkuji za odpověď!

Odpověď odborníka:

Gravidita není příliš pravděpodobná bylo by pro jistotu vhodné cca týden použít ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: