Antikoncepce

Dobrý den, nechala jsem si píchnout antikoncepci Depo-proveru....mám 2 měsíční holčičku, bylo mi řečeno, že tato antikoncepce neobsahuje estrogen a tudíž se může uživat při kojení. ..po přečtení recenzí na internetu dost tohoto rozhodnuti lituji . Mám obavy, zda do MM nejdou ostatni látky co antikoncepce obsahuje. ? Mám strach jestli malé svým zbrklým rozhodnutim neškodím...Děkuji za brzkou odpověď

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy zcela klidně můžete při této antikoncepci kojit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: