Antikoncepce

Dobrý den, Užívam antikoncepci Yaz. Minulý měsíc jsem jela na dovolenou a měsíčky mi mely skoncit v den odjezdu na dovolenou,jelikož se mi často stává,že se mi měsíčky prodlouží kvůli změně prostředí,mela jsem je dýl,než je zvykem. Problém je ale v tom,že jsem ,,měsíčky ´´dostala za ctrnáct dní po dovolené a stále jsem užívala oranžové tabletky,mela jsem až za dva dny užít bílé. Jelikož jsem už měsíčky měla,neužila jsem bílé,protože jsem si myslela,ze je to kvůli té změně prostredí.

Odpověď odborníka:

Udělejte po začátku krvácení 7 denní pauzu a začněte z nového platíčka. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ošetření zubů v celkové anestezii
Články: Ošetření zubů v celkové anestezii
I přesto, že je u nás...
Nádory ledvin jsou často objeveny náhodně
Články: Nádory ledvin jsou často objeveny náhodně
Nádor ledvin nemá v časném...
Alergická rýma a astma: různé projevy jedné nemoci
Články: Alergická rýma a astma: různé projevy jedné nemoci
Během posledních desetiletí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x