Antikoncepce

Dobrý den, ve středu 10.8. jsem si vzala první prášek HA Katya, kterou užívám už 4 roky. V neděli 14.8. jsem měla nechránění pohlavní styk s přítelem a v pondělí jsem si zapomněla vzít prášek, tak jsem si vzala oba dva prášky v úterý. V pátek 19.8. se ale dostavila menstruaci. Ráda bych se zeptala, zda je účinnost antikoncepce slabší nebo tu může být riziko otěhotnění? Předem moc děkuji za odpověď. Přibylová Alena

Odpověď odborníka:

Bylo by vhodné po dobu 10 dní pro jistotu použít ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouslo vás klíště?  Nechte ho vyšetřit!
Články: Kouslo vás klíště? Nechte ho vyšetřit!
Jednou z možností, jak se...
Hormony působí na každou ženu jinak
Články: Hormony působí na každou ženu jinak
Stimulace vaječníků pomáhá...
Křečové žíly
Články: Křečové žíly
Křečové žíly, varixy nebo...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
10 zajímavostí o alergii na mořské plody
Články: 10 zajímavostí o alergii na mořské plody
Tahle přecitlivělost patří...
Letem světem za sexuálními praktikami po celém světě
Články: Letem světem za sexuálními praktikami po celém světě
Už vás nudí stereotypní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: