Antikoncepce

DOBRY DEN CHCI SE ZEPTAT NA ANTIKO - NELYA UŽÍVAM JI ASI PUL ROKU JE MI 54LET A POŘAD ŠPINÍM NEVADÍ TO MUZU JI BRAT DAL DLOUHODOBE? CO SE MUŽE STAT? KDYŽ BYCH JI VYSADILA TAK BYCH DOST KRVACELA KDYŽ TAK MUŽETE MI NECO JINEHO DOPOUCIT? ABYCH TO NEMELA VUBEC NEBO JEN MIRNE V 54LETECH UZ TO NECHCI MIT DĚLA MI TO ZLE NA PSYCHIKU DĚKUJI ZA ODPOVED MRAZKOVA

Odpověď odborníka:

Již jsem vám odpovídal pokud stále špiníte je potřeba vyšetření včetně ultrazvuku a potom podle výsledku upravit léčbu aby jste byla bez obtíží. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Články: Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Mluvíte ze spaní nebo ve...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Velikost penisu a sexuální uspokojení žen
Články: Velikost penisu a sexuální uspokojení žen
Zajímalo vás, jak závisí...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rakovina žaludku
Články: Rakovina žaludku
Zhoubný nádor žaludku je...
Léky na alergie jsou bezpečné i v těhotenství
Články: Léky na alergie jsou bezpečné i v těhotenství
V dnešní době je zhruba 20...
Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Články: Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Oteklý bolestivý kloub...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: