Antikoncepce

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak je to s pauzou uprostřed brání platicka antikoncepce. Beru už dlouho HA Bonadea, beru často více platicek bez pauzy, protože mi to tak vyhovuje a má lékařka mi to tak dovolila. Teď jsem ale udělala pauzu už po skončení druhého týdne, abych se vyhla menstruaci při dovolené. Je to tak v pořádku nebo mám očekávat nějaké komplikace? Jsem během pauzy chráněná, když dvěma tydnům předcházelo celé platicko? Mohu pak využít zbytek platicka, ktere mi ted zbylo stejnym způsobem? Mam zacit brat prasky normalne po tydenni pauze? Predem moc dekuji za odpovedi a preju hezky den. Jana

Odpověď odborníka:

Chráněna jste zbytek platička můžete použít k nastavení dalšího cyklu i když je možné že se objeví nepravidelné krvácení. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: