Antikoncepce

Může hormonalní antikoncepce snížit chuť na sex? Rozhodla jsem se ji brát, ale z tohohle mam strach. Děkuji

Odpověď odborníka:

Antikoncepce má ve svých vedlejších účincích snížení libida. Doporučila bych vám se poradit se svým gynekologem. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: