Antikoncepce

Mám dotaz ohledně změny antikoncepce. Žiji v zahraničí a byla jsem si pro novou antikoncepci. V Česku jsem uzivala Lyndinette 20 75/20 GESTODENUM/ETHINYLESTRADIOLUM a nyní mi byla předepsana Gedarel 30/150 ethynilestradiol / desogestrel. Je to prej na podobne bazi.. Tady antikoncepci presepisuje prakticky lekar takze nevím jestli je predepsna spravna.. muzu ji normalne zmenit? Nemůže mi to nějak rozhodit cyklus nebo neco? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Ano, můžete antikoncepci bez problémů užívat i když má malinko jiné složení. S pozdravem Dr. Janoušková

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: