Antikoncepce

Uzivam antikoncepci Jangee cca 6let s mensimi 2pauzami ( 2mesice). Kvuli pohodli na dovolene jsem oddalila menstruaci o 10dni. Menstruace probehla v poradku. Bohuzel pristi tyden jedu na gyn.zakrok, kde je potreba jet po menstruaci. Potrebovala jsem si priblizit cyklus ( aby trval misto 28dni pouze 12). Behen doby, kdy nebyla MS jsme meli s pritelem styk. MS se mela dostavit vcera rano jak jsrm byla zvykla, doposud nikde ani pamatky po MS. Ma vliv na MS oddaleni ? Predem dekuji Anet

Odpověď odborníka:

Ano, může to být důsledkem toho, že jste manipulovala s cyklem. Je to celkem běžné. S pozdravem, dr. Šimjáková

MUDr. Renata Šimjáková
MUDr. Renata Šimjáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: