Antikoncepce

Dobrý den, prosím o radu, zda je nutné zajít k lékaři. Užívám kontinuálně HA Sunya již nějaký rok, vždy bez potíží. Pauzu pro MS dělám jednou za 2-3 měsíce po dobu 7 dní. Nyní mi MS skončila asi 17.9.16, standardně jsem užila pilulku, ale od konce MS ješte stále špiním (tmavě hnědá krev, někdy s příměsí čerstvé červené ) (dnes je 30.9. a špinění neustalo). Dnes jsem si dělala těhotenský test, který vyšel negativně. Jsem bez bolestí, bez teplot, bez jakýchkoli potíží. Prosím o radu, zda je to jen nějaký výkyv nebo čím to může být způsobeno. Předem moc děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud špiníte již 14 dní vyšetření je vhodné bude se jedna pravděpodobně o hormonální záležitost. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak účinně zabránit vypadávání vlasů
Články: Jak účinně zabránit vypadávání vlasů
Bujná kštice, to je sen...
Vyšetření konečníku
Články: Vyšetření konečníku
Vyšetření konečníku patří...
Vyrážka, povlak a pupínky v ústech? Mykóza signalizuje slabou imunitu!
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Sklivcové zákalky jsou neškodné, ale dokážou pěkně potrápit
Bojujete s vyšším krevním tlakem? Víme, co ho zvedá!
Články: Bojujete s vyšším krevním tlakem? Víme, co ho zvedá!
Vysoký krevní tlak přivádí...
Víte, co je to lumbago?
Články: Víte, co je to lumbago?
Lumbago neboli ústřel je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: