Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je pravděpodobnost otěhotnění, když jsem měla pohlavní styk s přítelem a druhý den poté jsem si zapomněla vzít pilulku (ve třetím týdnu). Pokračovala jsem podle informací z příbalové informace antikoncepce Dienille - vzala jsem pilulku i za předchozí den a dále pokračovala v pravidelném braní, na další platíčko jsem navázala bez 7 denní pauzy. Antikoncepci Dienille beru již přes dva roky. Předem děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

GRAVIDITU NELZE SPOLEHLIVĚ VYLOUČIT PRO JISTOTU SI UDĚLEJTE GRAVITEST JE SPOLEHLIVÝ. PŘÍJEMNÝ DEN

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: