Antikoncepce

Beru antikoncepci microgynon, vcera jsem dobrala posledni prasek a dnes rano mam slaby hnedy vytok, znamena to ze uz prisla menstruace nebo je to neco vazneho? ( prasky brat nezapominam, beru je tak jak se ma)

Odpověď odborníka:

Nic vážného to není. Při antikoncepci může být špinění a následně menstruace. Je to dáno hladinou hormonů. Dnes jsou všechny antikoncepce nízkohormonální, aby šetřily tělo ženy, ale tyto potíže se proto potom stávají velmi často. Někdy ani k menzes nedojde a jedná se pouze o špinění. S pozdravem Dr. Janoušková

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: