Antikoncepce

Chtela bych se zeptat mam endometriozu a proto jsem jiz nekolik let brala antikoncepci bez pauzy. Nyni jsem se rozhodla antikoncepci vysadit 2.10. jsem snedla posledni pilulku a nyni se jeste nic nedeje. S manzelem bychom miminko chteli takze jsme meli pohlavni styk nechraneny, ale to jsem jeste antikoncepci jedla to bylo asi 1.10., ale priznavam, ze se mi stavalo, ze jsem obcas treba dvakrat za sebou na pilulku zapomnela coz bylo i v ten den. Nyni pozoruji pouze mirne spineni a lehoucky tlak v podbrisku. Drive jsem mivala velmi silne bolesti. Chtela jsem se zeptat jestli mohu byt tehotna nebo co se deje s mym telem? Dekuji

Odpověď odborníka:

Jste velmi krátce po vysazení antikoncepce, sama říkáte, že jste i občas zapomněla. Vaše tělo se nyní vypořádává s vysazením antikoncepce, můžete samozřejmě být i těhotná, když jste měla nechráněný styk. Pokud špiníte, je nutné navštívit gynekologa, aby Vás vyšetřil.
S pozdravem
MUDr. Gabriela Rybářová

MUDr. Gabriela Rybářová
MUDr. Gabriela Rybářová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní ambulance Dobřany - RYSTRA INTERNA s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: