Antikoncepce

Jak jsem již zmiňovala a nebylo to vůbec tedy konkretně jedné lékařce k pochopení tak budu tedy ještě více stručnější. Teď v září sem dobrala platičko antikoncepce VEREZANA - měla jsem tu pauzu jak býva po dobrání platička a 3den pauzy se mi dostavil menses ale měla jsem ho jen ten třetí den pauzy od brani antikoncepce a další následujících dny ne do 7dnu pauzy. Tak se ptám zda je to někdy u tohoto typu antikoncepce Verezana normální ze je menses jen 1den a dalsi dny nic(priznaky a průběh byl normální; bolest břicha citlivé bradavky). Antikoncepci beru cca 1rok a něco a obcas se mi vyskytl i menses pár dni pred dobrani platicka a pote sem ho zas měla pravidelně. Tak se ptam zda je problém v typu antikoncepci co.beru nebo v něčem jiném ? Mám to sdělit a poradit se se vym gynekologem a nebo to s klidem přejít ze se to obcas stává u antikoncepce? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Slabá menses při antikoncepci může být pro jistotu si můžete udělat gravitest a bude li negativní v klidu vyčkejte další menses. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: