Antikoncepce

Dobrý den, beru warfarin a vyřadila jsem antikoncepci před měsícem ( asi důvod trombózy a drobné plicni embolie).Po jaké době bych mohla pozadat o zavedeni nitrodelozniho tělíska?A není zavedení tělíska diky warfarinu rizikové? děkuji Marie H.

Odpověď odborníka:

dobrý den, nehormonální tělísko bych zavedla po dobrání Warfarinu, lze ho zavést i nyní, ale je větší riziko špinění mimo cyklus.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: