Antikoncepce

Dobry den,rok jsem brala antik.- Lindynette.potom jsem mesic prestala a chtela bych opet navazat...Ale pilulku jsi muzu vzit az treti den menstruace...Ma to nejake ryziko??mam po 7dnu pouzivat nehormonalni metodu antikoncepce???

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Moniko! S hormonální kontracepcí byste neměla takto experimentovat. Podobné krátkodobé přerušení není vhodné. Jestli rizikem myslíte možnost otěhotnění, tak ta existuje. V prvním cyklu s "novým" užíváním kontracepce doporučuji použít ještě doplňkovou metodu kontracepce.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie chrání před rakovinou
Články: Alergie chrání před rakovinou
Málokdo by na alergii našel...
Ohrožené poprsí
Články: Ohrožené poprsí
V České republice se ročně...
Může mobil způsobit rakovinu mozku? Odborníci pochybují
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: