Antikoncepce

Chtěla jsem se zeptat 4 měsíce jsem brala Minisiston stále bez přestávky ,nyní 3 týden po vysazení a mestruace není ,mohu opět začít brát HA ,abych nebyla těhotná a za jakou dobu jsem po požítí chráněna před početím prý po 3 týdnecg je to pravda ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Je to celkem časté, že po vysazení antikoncepce se menstruace nedostaví, protože je stále zablokovaná ovulace. Doporučuji začít s novým užíváním až s nástupem menses. Pokud by se menses nedostavila vůbec ( třeba 6 týdnů), navštivte gynekologa. Nástup účinku HA je po týdnu užívání.

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: