Antikoncepce

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat jestli mesocain nebo jiné lokální umrtvovací prosředky, mohou ovlivnit účinnost hormonální antikoncepce,když jsou podány současně s prvním práškem z nového plata?Děkuji...

Odpověď odborníka:

Ne, tyto preparáty neovlivňují účinnost hormonální antikoncepce.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: