Antikoncepce

Dobrý den, obracím se na Vás dotazem ohledně antikoncepce Lindynette20. Po porodu beru první plato pilulek již 12 den a stále krvácím. Je tento jev v pořádku nebo by bylo vhodné změnit antikoncepci. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Neuvádíte, jak dlouho jste po porodu. Ale někdy přetrvává hormonání nerovnováha. Doporučuji zkusit 2 měsíce., pokud by se stav neupravil, změňte antikoncepci.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Měříte si tep? Máte tak šanci odhalit život ohrožující nemoci
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
První známky rakoviny? Kašel, bolest i únava
Články: První známky rakoviny? Kašel, bolest i únava
Signály toho, že s tělem...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nemáte chuť na sex? Na vině může být prolaktin
Články: Nemáte chuť na sex? Na vině může být prolaktin
V každém organismu probíhá...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Klimakterium ohrožuje kvalitní spánek. Braňte se!
Články: Klimakterium ohrožuje kvalitní spánek. Braňte se!
Období klimakteria, během...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: