Antikoncepce

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat jestli Preventan nebo jiné leký stimulující imunitní systém ohrožují účinnost hormonání antikoncepce? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den Marse! Preventan účinnost hormonální antikoncepce nesnižuje. Většina volně prodejných imunostimulancií účinnost HA neovlivňuje, je ale potřeba si vždy prostudovat příbalový leták. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: