Antikoncepce

Dobrý den, začala sem prvně užívat hormonální antikoncepci Katya a po 7 denní pauze mám stále slabé krvácení(špinění) je to normální?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bývá to normální, pokud ale špinění nezmizí a bude přítomno i při přístím cyklu, je namístě navštívit gynekologa a konzultovat to s ním, pravděpodobně by vám navrhl změnu antikoncepce. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: