Antikoncepce

dobrý den,chtěl jsem se zeptat jaká je pravděpodobnost otěhotnění,jeden den si partnerka zapoměla vzít prášky.Děkuji Jan

Odpověď odborníka:

Dobrý den! U většiny hormonálních antikoncepčních prostředků platí, že pokud zapomenete (vaše partnerka) spolknout tabletku a uplynulo více než 12 hodin od doby, kdy měla být tableta užita, spolehlivost antikoncepce může být snížena - může tedy dojít k otěhotnění. Z tohoto důvodu je vhodné až do konce cyklu používat ještě jinou antikoncepční metodu např. kondom. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: