Antikoncepce

Dobrý den, minulý týden jsem dokončila poslední balení antikoncepce Jeanine a ted bych měla přejít na nový druh antikoncepce Lindynette. První pilulka se má však vzít v první den menstruačního cyklu, což jsem si neuvědomila. Bude problém, když si první pilulku vezmu po 7 dnech pausy jako kdybych nepřecházela na novou antikoncepci ? Děkuji předem za brzkou odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, redakce se omlouvá za opožděnou odpověď. Problém by to být neměl.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: