Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu užívat antikoncepci Qlaira, když mám hypertenzi? Na ní beru 2x 1/2 Vasocardinu denně. Hypertenzi mám od nervů.. Beru taky Apo-cital 1x denně. Na příbal. informaci u Qlairy je, že se nesmí užívat, když je vysoký tlak. Gynekoložka říkala, že to je uvedeno na každých práškách, že tyto by měli být nejbezpečnější?? Děkuji za odpověď. Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jano! Nemohu doporučit hormonální kontracepci při vysokém tlaku. Pokud máte hypertenzi "od nervů" ačkoli ještě berete citalopram a vasocardin, pak je rozhodně na místě začít s psychoterapií. Stejnou službu Vám může prokázat lékař celostní (holistické) nebo psychosomatické medicíny.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: