Antikoncepce

Dobry den..beru anti.lindynette 20pres dva roky...ted ale po menstruacnim cyklu ubehlo 14 dni a mam menstruaci znovu??je to mozne??prosim co je spatne?dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Báro! Existuje řada vlivů, které mohou i jinak pravidelný, tabletami navozený menstruační cyklus rozhodit. Patří mezi ně nejrůznější (i lehké) infekce, stres atd. V případě pochybností konzultujte svého gynekologa.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: