Antikoncepce

Dobrý den, můj dotaz se týká vynechané antikoncepční pilulky (Logest). Užívám nyní další platíčko bez vynechání- bez pauzy po předchozím, takže beru pilulky už pátý týden v kuse (druhý týden dalšího balení). Začínám vždy v pondělí. Z pondělka na úterý jsem měla pohlavní styk a včera- tedy ve čtvrtek- jsem zapomněla užít tabletu. Prášek "po" už nestíhám, proto by mě zajímalo, jak vysoká je pravděpodobnost možného otěhotnění? Dále by mě zajímalo, jak pokračovat. Vím, že se doporučuje, dobrat i další balení celé, tzn. 2.5. Odkdy jsem tedy znovu chráněná? Až od následující pauzy( a už během ní?) nebo dříve? Děkuju moc za odpověď!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možnost otěhotnění je poměrně nízká. Chráněná jste od té doby, kdy jste si vzala další tabletu. Nicméně doporučoval bych až do konce cyklu chránit se i bariérovou antikoncepcí. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak usnadnit hojení po trhání zubu
Články: Jak usnadnit hojení po trhání zubu
Zubařské křeslo není zrovna...
Prsty žluté od nikotinu prozradí silného kuřáka
Články: Prsty žluté od nikotinu prozradí silného kuřáka
Nikotin je ve své čisté...
Kolorektální karcinom
Články: Kolorektální karcinom
Kolorektální karcinom je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je endoskopické...
Mokvající rána vyžaduje speciální péči
Články: Mokvající rána vyžaduje speciální péči
Škrábancům a odřeninám se...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: