Antikoncepce

Dobrý den, již nějaký čas užívám pravidelně antikoncepci. Jaká je pravděpodobnost otěhotnění při nechráněném pohlavním styku po užití 12 tabletky s platička. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Aleno! Pokud se jedná o druhý či jakýkoli další cyklus, v němž HAK pravidelně užíáváte, pak je pravděpodobnost otěhotnění pranepatrná.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: