Antikoncepce

Dobrý den, beru antikoncepci milligest a zapomněla jsem si vzit při 10.dnu prašek a vzala si ho až po 2hodinách. CHtěla bych se zeptat, zda jsem chráněná či musím používat i kondom. Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud bylo zpoždění jen 2 hodiny, nemusíte se obávat zvýšeného rizika otěhotnění.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x