Antikoncepce

Dobrý den,chci se zeptat zda je spolehlivá antikoncepce pouze spermicidní krém+přerušovaná soulož?Mohu tyto dvě metody používat dlouhodobě při trvalém vztahu?Nechci totiž do sebe dávat žádné hormony a přítel zase nechce kondom.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Tato antikoncepce patří mezi nejméně spolehlivé. Ale pokud byste případné otěhotnění neviděla jako zásadní problém, lze tuto antikoncepci doporučit. Pokud byste ale chtěla být stoprocentně chráněná, pak je hormonální antikoncepce to nejúčinnější.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: