Antikoncepce

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, dnes jsem si vzala první tabletu antikoncepce (Artizia). Po užití jsem šla asi za 20 minut na záchod. Neměla jsem průjem, vše proběhlo normálně. Neměla jsem ani bolest břicha, nic neobvyklého. Chtěla bych se zeptat, zda to nějak mohlo ovlivnit účinnost pilulky, když se nejednalo o průjem, ale bylo to po 20 minutch po užití. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nebojte se, účinnost antikoncepce to nijak nemohlo ovlivnit. Za tak krátkou dobu se pilulka ještě ani nedostala ze žaludku dál.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: