Antikoncepce

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat kdy se mohu opět spolehnout na účinek HA když u mě došlo k jednorázovému půjmu po šesti a půl hodinách od vzetí 2. pilulky z plata. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, účinnost HA je zachována i při zapomenutí jedné tablety, proto by neměl být důvod k panice. Pro Váš klid se dočasně "připojistěte" např. kondomem. Hezký den

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: