Antikoncepce

Dobrý den,beru asi 4 roky antikoncepci Diane35 a již delší dobu jsem na sobě zpozorovala menší chuť na sex,či spíše žádnou.Může to být způsobeno antikoncepcí a pomohlo by mi jí vysadit nebo přejít na jinou?Můžete případně doporučit nějakou konkrétní?Ke svému lékaři jsem objednaná v únoru,ale chtěla jsem se zeptat na Váš názor.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ztráta libida může být antikoncepcí, změnte ji. Poradit vám značku nemohu, není žádná "nejlepší", váš lékař vám doporučí nejvhodnější pro váš věk a zdravotní stav. Hezkýd en.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: