Antikoncepce

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, zda by mi mohla selhat antikoncepce v případě, že jsem dobrala platíčko, a jelikož jsem chtěla dál brát bez 7-denní pauzy, chtěla jsem si hned na to vzít prášek....bohužel jsem ho ale neměla u sebe, takže jsem ho vzala až následující den, a po něm další ve stejnou dobu jak je na příbalovém letáku. Takže to bylo : v úterý jsem dobrala poslední z plata, ve středu jsem zapomněla tu pilulku, a ve čtvrtek jsem brala dvě. V úterý na to jsem měla styk.... Je zvýšená možnost otěhotnění, když jsem vlastně měla mít týdenní pauzu, při které bych byla chráněná? Pořád mi to běží v hlavě, a znervózňuju se tím, dokonce mě i pobolívá podbřišek ( I když se mi to stává, když beru dvě plata po sobě, že cítívám tlak v podbřišku) Děkuji za odpověď .

Odpověď odborníka:

V týdnu, kdy antikoncepci neberete, jste chráněná, taKŽE K OTĚHOTNĚNÍ NEMOHLO DOJÍT. aLE TÍM VAŠÍM způsobem užívání jste si pravděpodobně způsobila hormonální nerovnováhu. Není to správně.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: