Antikoncepce

Dobrý den,povedl se mi takový kousek.Nejsem si tím uplně jistá ale myslím že sem místo tří týdnu brala antikoncepci pouze dva týdny.Vím že se dá práškama upravit cyklus,ale není týdenní zkrácení trochu moc??bude v příštím měsící moje ochrana spolehlivá?Děkuji za odpověď...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jakékoliv zkrácení doby užívání antikoncepčních tablet než je jedno balení(tedy obvykle 21 tablet) je chybou. Pokud nadále začnete užívat tablety správně, budete chráněna.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
antikoncepce | Od: Aneta | 8.1.2015 11:58
Dobry den,chtela jsem se zeptat zda uzivani antikoncepce nejak neovlivni když beru tbl.na cholesterol(Rosuvastatin Teva)Predem dekuji za odpověď.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: