Antikoncepce

Dobrý den, mám prosbu, přítelkyně dobíra platícko antikoncepce, a zároveň dobíra antibiotika, protože měla zánět močoveho měchýře. Od kdy bude účinkovat antikoncepce z dalšího platícka? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po dobu braní antibiotik a potom i další týden po dobrání doporučuji provádět sex. styk s přídatným "pojistným" systémem - s kondomem!!! Bylo by ale mnohem vhodnější se sex. styku u infekcí močových cest u ženy po tuto dobu úplně vzdát, protože mechanické dráždění (sex) může zhoršit situaci v oblasti malé pánve a dokonce zapříčinit v budoucnu opakování zánětů nebo jejich přechod do chronicity. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Chcete kvalitnější erekci? Skoncujte s tabákem
Články: Chcete kvalitnější erekci? Skoncujte s tabákem
Pokud hledáte důvod, proč...
Plicní embolie
Články: Plicní embolie
Plicní embolie je vmetení...
Plísně, alergikovo prokletí
Články: Plísně, alergikovo prokletí
Plísně patří mezi velmi...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Cvičení Pilates může pomoci odstranit příčiny neplodnosti
Články: Cvičení Pilates může pomoci odstranit příčiny neplodnosti
Početí dítěte se může, ale...
Spolehlivě rozpoznat zánět spojivek se vyplatí
Články: Spolehlivě rozpoznat zánět spojivek se vyplatí
Červené a suché oči...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x