Antikoncepce

Dobrý den, v neděli jsem si měla vzít první tabletu z nového plata antikoncepce Milligest, ale zapomněla jsem na to a vzala ji až v pondělí. Od té doby jsem ji brala pravidelně každý den ve stejnou dobu. 6 dní po vzetí 1. pilulky jsem měla nechráněný pohlavní styk, ale přítel do mě neejakuloval. Je možné riziko otěhotnění z případného snížení účinnosti antikoncepce z důvodu toho zpoždění o jeden den? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, do týdne je obnovena antikoncepční účinnost.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: