Antikoncepce

Dobry vecer chtela bych se zeptat,pred 2 dnema jsem mnela se svym pritelem nechranenej pohlavni styk v 7 denne pauze,vim ze je to neni hygienicke jsme to delaly pres menstruaci ,v uvodu antikoncepci bylo napsano ze i v ty pauze jsem chranena ,je to mozne otehotnet ?

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud berete prášky prvidelně, tak jste chráněná i v pauze.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Zubní náhrady, které nerozeznáte od vlastního zubu
Články: Zubní náhrady, které nerozeznáte od vlastního zubu
Příčin ztrát zubů je mnoho...
Vyšetření konečníku
Články: Vyšetření konečníku
Vyšetření konečníku patří...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Afty, koutky, moučnivka, … Zkuste na tyto problémy jít s homeopatií!
Zdraví jater: každá sklenička se „podepíše“
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Nehojící se rána? Zjistěte, co je příčinou právě u vás
Články: Nehojící se rána? Zjistěte, co je příčinou právě u vás
Zajímá vás, proč se vaše...
Angina pectoris
Články: Angina pectoris
Angina pectoris je označení...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: