Antikoncepce

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat,beru antikoncepci skoro dva roky,ale ted jsem ji na 3 měsíce vynechala,myslíte že je to špatně,když jsem se neporadila s lékařem?Chtěla bych ji opět začít brát.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, není dobré dělat pauzy na krátkou dobu a pak zase začít brát ATK, je to pro tělo trochu zmatek.každopádně začnětě brát ATK jak máíte.tj 1.den menstruace.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: