Antikoncepce

dobrý den používám antikoncepce Tri-regol 21+7 a potřebovala bych si oddálit Menstruaci.Včera jsem dobrala poslední žlutý prášek v platu a potřebovala bych poradit jak dál. Děkuji za vaši odpověd.

Odpověď odborníka:

Trigegol je třífázová antikoncepce a jako taková není vhodná k posunu menses, k tomu se používají jednofázové preparáty v krajním případě je možno pokračovat žlutými tabletami příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: