Antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je možné otěhotnět i přes to že beru antikoncepci Jeanine již půl roku v kuse? Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Při pravidelném užívání jste chráněná a neotěhotníte. Riziko selhání metody je naprosto minimální.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: