Antikoncepce

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli vadí když jsem si 1. pilulku antikoncepce vzala v den kdy jsem pravidelně dostávala menstruaci, ale tentokrát se nedostavila a já si pilulku přest vzala. děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud vyloučíte případné těhotenství, užitá antikoncepční tabletka nevadí, nadále pokračujte v užívání. Počítejte s tím, že antikoncepční účinek nastane nejdříve po 7 dnech pravidelného užívání.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: