Antikoncepce

Dobrý den, mám dotaz ohledně antikoncepce. Půl roku pu porodu jsem brala Cerazzette a teď jsem přestala kojit a vrátila jsem se knáplastem Evra. Ale zapomněla jsem se lékaře zeptat jak mám navázat po dobrání pilulek s náplastí a on má teď dovolenou,takže jsem to udělala jak mi to přišlo logický. V úterý jsem dobrala cerazzette a hned ve středu jsem nalepila náplast bez jakékoliv pauzy. A teď mě trochu pobolívá v podbřišku a nevím jeslti jsem neudělala chybu a neměla nechat týdenní pauzu a jestli to nepřinese nějaký problém? Děkuji Sovová

Odpověď odborníka:

dobrý den, udělala jste to podle zdravého selského rozumu a správně.podbřišek může trochu bolet po změně hormonů.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: