Antikoncepce

Dobrý den, užívala jsem cca 2 roky antikoncepci Minisiston, která mi vyhovovala. Antikoncepci jsem na cca na 1/2 roku vysadila. Rozhodla jsem se antikoncepci znovu užívat, ale po dobrání jednoho platíčka (Minisiston) mě bolela každý den hlava, psychicky jsem se necítila moc dobře (podrážděnost, pochmůrná nálada, protivnost, náladovost, divné myšlenky) bylo mi řečeno, že mi toto mohla způsobovat antikoncepce, takže jsem jí raději opět vysadila. HAK neburu cca týden, bolest hlavy ustala, ale psychické potíže ještě občas přetrvávají. Jak dlouho trvá než se hormony z těla "dostanou" ven? Chtěla bych začít zase normálně fungovat. Může vůbec HAK způsobit tyto psychické potíže?

Odpověď odborníka:

V některých případech může dělat psychické obtíže, hormony v těle jsou odbourány již po menses. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x