Antikoncepce

Dobrý den, mám k Vám malý dotaz. Je mi 18 let a asi 4 měsíce užívám HA Regulon, když jsem tabletku poprvé užila, nebylo mi po ní dobře a vyzvracela jsem ji, pak jsem pozdeji mela jeste střevní potíže. Později bylo vše v pořádku, ale průjmy občas mívám, nejsem si jistá jestli to nemám z jídla, protože občas trošku plácám, a nebo to může mít souvislost s prášky. Je to možné? a pak jsem se chtěla zeptat jak je to tedy s účinnosti toho prášku při průjmu... děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Průjem při užívání HAK není typický, ale může nastat. Účinek léku se pak může trochu snižovat, pokud není dostatečnou dobu ve střevě. Ale vaše průjmy asi nebudou nijak dramatické, takže snížené účinnosti bych se asi neobávala.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: