Antikoncepce

  • Dotaz od: Kolářová
  • Publikováno: 10.8.2011
  • uLékaře.cz

Dobrý večer.Beru antikoncepci Lindynette 20 a nedávno mi vyklouzla z pláta jedna pilulka.Můžu si vzít 20 tabletek a pak ujdělat 7 nebo 8 denní pauzu? A jak dlouho poté budu muset užívat při pohlavním styku ještě jiný druh antikoncepce? Děkuji za odpoveď

Odpověď odborníka:

Pauze udělejte normální,případně přejděte na kontinuální způsob-bez pauzy pokračujte v dalším platíčku příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak se žije bez štítné žlázy
Články: Jak se žije bez štítné žlázy
Chodí mezi námi mnoho lidí...
Pět věcí signalizujících infekci v ráně
Články: Pět věcí signalizujících infekci v ráně
Tuto otázku si klade mnoho...
Migréna
Články: Migréna
Migréna je zvláštní typ...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Červená skvrna od klíštěte může ukazovat na Lymeskou borreliózu
Pomoci vstřebávat železo mohou i homeopatika
Články: Pomoci vstřebávat železo mohou i homeopatika
Každý desátý Čech má v těle...
Když diagnóza zní: „rizikové těhotenství“
Články: Když diagnóza zní: „rizikové těhotenství“
Jde o stav, při kterém je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: