Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se na Vás obrátit s dotazem. V neděli jsem dobrala první platíčko antikoncepčních prášků Lindynette 20 a dnes je úterý, stále jsem nedostala menstruaci. Mám docela obavy z těhotenství. Pokud bych menstruaci nedostala do týdne je možné že bych opravdu byla těhotná? Děkuji za zodpovězený dotaz.

Odpověď odborníka:

Není to příliš pravděpodobné,pokud jste správně užívala,pro jistotu si udělejte těhotenský test příjemný večer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: