Antikoncepce

Dobrý den, v neděli jsem dobrala poslední pilulku z platíčka. Ve středu ráno se mi objevila menstruace a skončila mi v pátek večer, poté už jsem jen špinila. Je tedy stoprocentní že je vyloučené těhotenství? Není to příliš krátká doba? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Je velmi pravděpodobné,že to není gravidita,aby jste měla klid v duši udělejte si gravitest příjený den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: