Antikoncepce

Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli můžou léky Loseprazol, Entizol a Duomox ovlivnit účinnost antikoncepce Lindynette 20. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Duomox snižuje učinek antikoncepce,Loseprasol bych radil neužívat ve stejný čas jako antikoncepci příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: